CAMPIONAT DE CATALUNYA DE COMBINADES JUNIOR I INFANTIL EN PISTA COBERTA

0
318

El passat cap de setmana, 13 i 14 de Febrer, s\’han disputat els Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta de les categories Júnior i Infantil a Vilafranca del Penedès. Els campions de la categoria júnior han esta Sergi Miró (FACVAC Valls) que ha fet 4.609 punts a l\’heptatló masculí, i Elisa Laguna (CA Cambrils) que ha fet 2.718 punts al pentatló. A la categoria infantil, tant nois com noies disputen el tetratló, i s\’han imposat Jordi Reyne (CE Penedès) amb 1.478 punts a la categoria masculina, i Laia Ruiz (FCB) amb 2.063 punts, a la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.