UN COTXE DE B10 PORTARÀ EL CRONÒMETRE A LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

0
429

Un dels dos vehicles que SEAT ha cedit al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, el model Alhambra, s’utilitzarà el pròxim diumenge a la Mitja Marató de Barcelona com a cronòmetre oficial de la cursa. El cotxe anirà davant del cap de cursa, i per això la visibilitat del logotip de B10 està assegurada. Les activitats del Campionat a aquesta prova clàssica del calendari barceloní de curses en ruta són molt nombroses. Avui mateix, un bon nombre d’afeccionats ja ha participat a la Tómbola de B10 que s’ha instal·lat a la Fira del Corredor, ubicada en aquesta ocasió a l’Estació del Nord.| Des de bon matí, Barcelona 2010 multiplica al lloc previst per la recollida de dorsals els seus esforços per promocionar el Campionat. I la forma elegida és la Tómbola de B10 que amb tant d’èxit es va inaugurar durant la Mitja Marató de Granollers el passat cap de setmana. La carpa del Campionat és un lloc molt visitat a la Fira del Corredor i a més Barni, la mascota de B10, s’esforça en què tots els visitants rebin la informació i un somriure. La Mitja Marató de Barcelona reunirà el pròxim diumenge a 5.000 corredors que disputaran una prova amb algunes coincidències amb el circuit de marató de Barcelona 2010. Els voltants de l’Arc de Triomf seran l’escenari el dia 14 de febrer d’una esplèndida cursa a la qual es tornarà a posar de manifest l’afició dels barcelonins a l’atletisme i la predisposició dels ciutadans a animar als participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.