Cursa Nocturna dels Mussols, a Sant Quirze del Vallès

0
466

Presentada oficialment la segona edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, a Sant Quirze del Vallès, una edició solidaria, amb novetats en el recorregut i un cartell de luxe
. El guanyador de l’any passat, Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA) apadrinà la presentació d’una cursa que comptarà, a més, amb la participació de luxe de la gran campiona Mónica Ardid (U.A. Terrassa), Campiona d’Espanya 2008 i 2009, i actual sots campiona d’Europa, i de Teresa Forn (Running Team) campiona del món al 2003. També ha confirmat la seva participació la guanyadora de l’any passat Anna Cos (C.N. Terrassa). | L’excel•lent resultat del 2009 (primera edició), on les previsions inicials d’admetre un màxim de 250 participants van quedar clarament superades una setmana abans de la cursa, quan aquesta xifra va quedar assolida, han animat als organitzadors a ampliar la llista d’inscrits que enguany es tancarà a 325 adults per la cursa llarga, i un centenar més per les curses infantils de la tarda. En aquest sentit s’ha iniciat un pla de promoció de la cursa a nivell de les escoles del poble per animar als joves a prendre part i viure l’experiència. Segons Jordi Aguado, director de cursa i president del Club Excursionista Sant Quirze del Vallès: “Al ritme d’avui, on ja tenim 140 inscrits a un mes i mig de la cursa, no hi ha dubte que tancarem les inscripcions força dies abans”. Ell mateix va explicar als assistents les novetats en el recorregut, un quilòmetre més llarg que l’any passat, i que acaba amb un llarg descens que permetrà veure des del poble la llarga filera de llums frontals camí de la meta, en una visió molt espectacular. “El recorregut de la cursa transcorre integrament per la Serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal, per camins, pistes de muntanya i corriols” afegí Aguado. A més d’explicar el pla de seguretat amb que es compte, Bombers, Creu Roja, Policia local, metges en cursa, equip escombra, etc.. Aguado mencionà que properament anunciarà un parell de noms il•lustres més que en breu han de confirmar la seva participació. Cursa solidaria: L’edició d’aquest any de la Cursa Nocturna dels Mussols destinarà 1 euro de cada inscripció per col•laborar amb l’acció solidaria que ha engegat l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, destinada a recaptar diners pels damnificats d’Haití. L’acte es va celebrar al Centre Cívic Can Feliu de la població vallesana, i va estar presidit per José Luis Sagredo, Regidor d\’esports de Sant Quirze del Vallès, que va destacar la importància que te pel poble la celebració d’una competició d’aquestes característiques, i va valorar molt positivament l’acció solidaria empresa pels organitzadors. Pàgina web de la cursa: www.cursadelsmussols.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.