Torna la Mitja Marató de Montornès.

0
508

El diumenge día 28 de març de 2010, tindrà lloc la 17ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb sortida a les 10:00 hores al costat del Pavelló d\’Esports de Montornès (Av.del Gran Vial, núm.3) amb un màxim històric d\’inscripcions fixat en 3000 atletes. Aquesta prova, organitzada pel Club Atletisme Montornès en col•laboració amb ajuntaments, entitats i empreses del territori, és dins la 4ª Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona.| També el mateix diumenge, amb sortida conjunta amb la Mitja, tindrà lloc la cinquena edició de la cursa dels 5km. , amb recorregut compartit amb la Mitja en els 3 primers km. pels centres de Montornès i Montmeló i amb els mateixos preus i obsequis que la Mitja. El màxim previst d\’inscripcions per aquesta edició és de 1000 atletes. El dissabte dia 27 de març a la tarda, tindrà lloc la Mini Marató Solidària, cursa per a nens i nenes, amb recaptació destinada l\’àrea de pediatría de l\’Hospital de Granollers. La sortida de la primera cursa és prevista a les 17:00 hores al centre de Montornès, al costat de la Plaça Picasso. Les inscripcions màximes previstes per la Mini són 400 i es troben al preu de tres euros. Aquest any, com a novetat, es faran inscripcions a la Mini per internet. Es poden fer inscripcions als punts presencials de Montornès del Vallès (Electrodoméstics JEMA), Granollers (L\’aire Esports) i Barcelona (Domingo Catalan). Els preus seran de 18 euros (20 euros si no es disposa d\’assegurança d\’accidents). El ritme d\’inscripcions ha superat els darrers anys les previsions més optimistes dels organitzadors, tancant-se el 2009 les inscripcions en poc més de 10 dies des de l\’obertura i a dos mesos gairebé de la cursa, tot i haver ampliat dels 3000 previstos inicialment fins els 3400 inscrits finals. Aquest any, amb un gran esforç organitzatiu i dels patrocinadors, es posen 4400 inscripcions a la venda entre les tres curses; tota una fita en una població, Montornès del Vallès, amb “nomès” 15000 habitants. Com sempre, tots els participants rebran, per gentilesa de Henkel i la resta de col•laboradors, el lot d\’obsequis i la samarreta de teixit tècnic al retornar el xip que lliura l\’organització juntament amb el dorsal sense cost afegit. Recordem que els xips propis no són vàlids per realitzar aquesta cursa i que els atletes, a més de poder conèixer el seu temps real de cursa, disposen de control de pas intermig de xip a la Roca del Vallès. Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca, units un cop més per la Mitja Marató, la disetena. Us esperem!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.