BARCELONA 2010 INICIA LA SISENA CAMPANYA DE NOTORIETAT, DEDICADA A LA MARATÓ

0
472

Avui comença a Barcelona la sisena campanya de notorietat del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. En aquesta ocasió el motiu és la marató i el protagonista, Chema Martínez, ex campió d’Europa de 10.000 metres i un dels maratonians més destacats del moment. L’organització de Barcelona 2010 ha avançat lleugerament el començament de la campanya per coincidir amb aquest moment de gran expectació creat amb la Mitja Marató de Barcelona que es disputa el diumenge 14 de febrer.| Les primeres imatges de la campanya es podran contemplar als laterals del Trambaix i a dues línies d’autobús. El Trambaix és el tramvia que uneix la Plaça Francesc Macià amb les ciutats de Cornellà i Sant Feliu de Llobregat. Properament s’afegiran 100 opis per tot Barcelona i 400 banderoles que portaran la imatge del corredor a la seva cara A i la de la futura campanya de voluntaris per la B. La xifra de 42,195 quilòmetres, que és la distància de la marató, és la que serveix per cridar l’atenció dels ciutadans. En aquesta ocasió els autors de la campanya remarquen que aquesta distància equival a recórrer quatre vegades la Diagonal, un dels carrers més llargs de la ciutat de Barcelona. Aquesta campanya tindrà una durada aproximada d’un mes, ja que conclourà tot coincidint amb la celebració de la prova reina de la llarga distància a la ciutat, la Marató de Barcelona, el diumenge 7 de març. Aquesta edició 2010 de la marató demostra el creixement del caliu dels barcelonins per les proves de fons amb la proximitat de Barcelona 2010, ja que han millorat la xifra d’inscrits de l’any passat i han sobrepassat els 11.000 participants. Chema Martínez s’uneix a la llista d’estrelles de l’atletisme que han prestat la seva imatge a Barcelona 2010 durant el projecte. Martínez va ser tercer diumenge passat a la Mitja Marató de Granollers i de cara al Campionat figura com un dels favorits al títol de campió d’Europa de marató. Al 2002, a l’edició celebrada a Munich, es va proclamar campió continental a la distància de 10.000 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.