Duatló: Reus obre la temporada de duatlons de carretera

0
542

Aquest proper diumenge la Ciutat de Reus obrirà la temporada de duatlons de carretera amb la celebració de la 19ª edició del Duatló Ciutat de Reus ( 2ª prova més antiga de tot Catalunya) Així mateix es donarà inici a la Lliga Nacional de duatló , formada per un total de 8 jornades repartides a lo llarg del mes de Febrer fins a finals del mes de Abril visitant les poblacions d´Igualada , Manresa , Sant Guim de Freixenet , Castellfollit de la Roca , Sant Joan de les Abadesses (seu del Campionat de Catalunya absolut), Vic i Banyoles (bressol del duatló a casa nostra i que arribarà a la seva 20ª edició).| També cal fer esment que a Reus ja tindrem el primer Campionat de Catalunya com és la vessant dels grups d’edats un dels guardons més valorats pels duatletes catalans i com a darrer al•licient la Federació Catalana de Triatló seleccionarà directament a els guanyadors , tant en categoria masculina i femenina ,per formar part de les respectives Seleccions Catalanes que participaran en el Campionat d´Espanya absolut de duatló per Autonomies del proper 14-3-2010 a la població de Caravaca (Múrcia). La duatló de Reus començarà a les 10 del matí des de la pista cursa a peu des de la pista d’atletisme del Club Natació Reus Ploms , lloc a on també hi haurà l’arribada i totes les zones de les espectaculars transicions dels segments de cursa a peu i ciclisme.Tota la cursa sota el format sprint es a dir : 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 24 quilometres de ciclisme de carretera i els darrers 2.500 metres de cursa a peu .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.