Duatló: Reus obre la temporada de duatlons de carretera

0
378

Aquest proper diumenge la Ciutat de Reus obrirà la temporada de duatlons de carretera amb la celebració de la 19ª edició del Duatló Ciutat de Reus ( 2ª prova més antiga de tot Catalunya) Així mateix es donarà inici a la Lliga Nacional de duatló , formada per un total de 8 jornades repartides a lo llarg del mes de Febrer fins a finals del mes de Abril visitant les poblacions d´Igualada , Manresa , Sant Guim de Freixenet , Castellfollit de la Roca , Sant Joan de les Abadesses (seu del Campionat de Catalunya absolut), Vic i Banyoles (bressol del duatló a casa nostra i que arribarà a la seva 20ª edició).| També cal fer esment que a Reus ja tindrem el primer Campionat de Catalunya com és la vessant dels grups d’edats un dels guardons més valorats pels duatletes catalans i com a darrer al•licient la Federació Catalana de Triatló seleccionarà directament a els guanyadors , tant en categoria masculina i femenina ,per formar part de les respectives Seleccions Catalanes que participaran en el Campionat d´Espanya absolut de duatló per Autonomies del proper 14-3-2010 a la població de Caravaca (Múrcia). La duatló de Reus començarà a les 10 del matí des de la pista cursa a peu des de la pista d’atletisme del Club Natació Reus Ploms , lloc a on també hi haurà l’arribada i totes les zones de les espectaculars transicions dels segments de cursa a peu i ciclisme.Tota la cursa sota el format sprint es a dir : 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 24 quilometres de ciclisme de carretera i els darrers 2.500 metres de cursa a peu .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.