CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
307

ISS-L\’Hospitalet, Campió masculí i femení
El passat diumenge 7 de febrer, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt a Canovelles, en el marc del 8è Cros de Canovelles al circuit de cros de Can Duran. L’ISS-L’Hospitalet ha revalidat els títols i s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. Les victòries individuals de les curses també han estat pels atletes de l’ISS-L’H. En dones, ha estat la Lídia Rodríguez, i Khalid Merroune en homes. L’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Club Atlètic Manresa s’ha classificat en segona i tercera posició a la categoria femenina. En homes, els llocs de pòdium han estat pel FC Barcelona i la Joventut Atlètica de Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.