CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
448

ISS-L\’Hospitalet, Campió masculí i femení
El passat diumenge 7 de febrer, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt a Canovelles, en el marc del 8è Cros de Canovelles al circuit de cros de Can Duran. L’ISS-L’Hospitalet ha revalidat els títols i s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. Les victòries individuals de les curses també han estat pels atletes de l’ISS-L’H. En dones, ha estat la Lídia Rodríguez, i Khalid Merroune en homes. L’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Club Atlètic Manresa s’ha classificat en segona i tercera posició a la categoria femenina. En homes, els llocs de pòdium han estat pel FC Barcelona i la Joventut Atlètica de Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.