NATÀLIA RODRÍGUEZ, NOU RÈCORD DE CATALUNYA DE 1.500 M: 4’06”35

0
318

Aquest dissabte 6 de febrer s’ha disputat el Gran Premio de CAI Ciudad de Zaragoza al Palau Municipal d’Esports de la capital aragonesa. Natàlia Rodríguez (CGT) ha estat la gran protagonista de la competició aconseguint un fantàstic registre de 4’06”35 als 1.500 metres, que signifiquen un nou Rècord de Catalunya Absolut en Pista Coberta, així com la segona marca mundial de la temporada i primera europea. També podem destacar l’actuació de Víctor Montaner (FCB) que s’ha imposat a la cursa dels 1.500 m amb un registre de 3’41”24, que representen marca mínima pel mundial de Doha. Altres atletes catalans també han tingut una destacada actuació com la Marta Miró (FCB) que ha marcat 8”59 als 60 m tanques, Sílvia Riba (ISS-L’H) que ha fet 7”60 als 60 metres i Cristina Bàrcena (FCB) que ha saltat 5,92 m en llargada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.