Mitja Marató Granollers

0
309

Belvolguts/des atletes, des de lamitja us volem fer particeps d’una bona noticia, aquest any et serà mes fàcil arribar a la meta! Perquè si ensenyes el pitrall que t\’acredita com a participant a la Mitja Marató de Granollers a les guixetes de Rodalies de Catalunya a la província de Barcelona, podràs anar i tornar en tren de franc, fins l\’estació de Granollers Centre que es troba a 50 mts de la sortida de la cursa. No ho dubtis! oblidat de buscar lloc per aparcar i deixa que el tren et porti i et torni a casa. Concentrat a córrer i col·labora amb el medi ambient!.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.