Campiones Femenines de l’esport al 33

0
2334

Es pot viure de l’esport? És difícil conciliar la vida familiar i esportiva? I si ets dona…, hi ha entrebancs afegits? Com és el dia a dia de les dones que es dediquen a l’esport?
El 33 estrenarà diumenge que ve “Campiones”, un programa que neix per fomentar l’esport femení a través del testimoni de les protagonistes de l’esport català i internacional en la seva disciplina. Amb una durada de 6 minuts, “Campiones” és una sèrie, fruit de l’acord de col•laboració entre Televisió de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport, que explica l’experiència de dones esportistes: les que han guanyat títols i batut rècords, i també la d’esportistes anònimes que no són famoses però que dediquen moltes hores a l’esport.| “Campiones” donarà un xic més de presència en els mitjans a l’esport femení. Diumenge s’estrena amb la campiona de triatló, la lleidatana Eva Ledesma. “Campiones” s’emetrà cada diumenge, a partir de les 16.25. El primer capítol estarà dedicat a la campiona d’Espanya de Triatló, la lleidatana Eva Ledesma, que viu bona part de l’any a Madrid per poder desenvolupar la seva carrera esportiva. L’equip del programa l’ha visitat a la seva casa de Lleida, on els ha explicat el seu testimoni i mostrat una altra passió: el piano. Altres dones esportistes que passaran per “Campiones” les pròximes setmanes seran, entre altres, Mireia Belmonte, Laia Sanz, Paula Martí, Gisela Pulido, Marta Fernández, i les jugadores de l’equip de futbol del Reial Club Deportiu Espanyol. L’equip de TVC de “Campiones” està format per Imma Pedemonte, Mireia Vicente i Lluís Riola, en la direcció i realització, i Ester Poses, en la producció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.