CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
317

El proper diumenge 7 de febrer, se celebrarà la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt, organitzat pel Club Atletisme Canovelles en el marc del 8è Cros de Canovelles, al circuit de cros de Can Duran de Canovelles. El festival atlètic començarà a partir de les 09.30 hores amb la cursa Open, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 13.00 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i mitja hora més tard es donarà la sortida de la cursa masculina.| L’actual campió és l’ISS-L’Hospitalet, tant a la categoria masculina com a la femenina, títol que va aconseguir l’edició passada celebrada a Vic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.