ACABA LA INSTAL·LACIÓ DE LA PISTA SINTÈTICA AL PARC DEL MIGDIA

0
420

La col·locació del material sintètic a l’instal·lació d’escalfament pels atletes de les proves de pista del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 acaba al termini previst
La pista d’atletisme del Parc del Migdia ja té instal·lat tot el material sintètic que utilitzaran els esportistes per escalfar poc abans de la seva participació al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. La col·locació de la nova pista sintètica al voltant del camp d’hoquei herba, iniciada durant la passada tardor, ha acabat dins dels terminis prevists i, entre d’altres accions, encara falta per pintar les delimitacions dels carrers i les diferents línies de referència per les competicions. Les obres a la instal·lació continuen amb la remodelació dels vestidors que donen servei als equips d’hoquei herba.| Durant les jornades de competició de Barcelona 2010, el Parc del Migdia serà la seu on els participants a les proves de pista escalfaran fins poc abans de participar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Per accedir a l’Estadi, els atletes creuaran una passarel·la que els portarà directament fins la instal·lació principal. L’altra pista d’escalfament serà l’Estadi Joan Serrahima, la zona de preparació específica pels llançadors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.