V Duatló de muntanya de Folgueroles

0
479

Francesc Freixer (Club Natació Vic-etb) i Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) Nous Campions de Catalunya
Aquest diumenge , després del ajornament a la data prevista inicialment de principi de mes per la gran quantitat de neu caiguda ,la secció de triatló de Club Natació Vic-Etb , dins dels actes de commemoració del 50 aniversari de l’entitat, ha organitzat el Campionat de Catalunya de duatló de muntanya i serà la 5ª edició del duatló de Folgueroles i també la 8ª prova puntuable de la Lliga Nacional. | La sortida es va fitxar a la cèntrica Plaça Verdaguer . començant amb 6 kilòmetres de cursa a peu en un recorregut d’anada i tornada fins la població de Sant Julià de Vilatorta un traçat a on el 99% es per camins de terra i corriols, tot seguit 20 kilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) assolint una altura màxima de 836 metres i totalitzant un desnivell acumulat de 626 metres , un recorregut molt tècnic i que es va veure més complicat per la continues zones molt enfangades i per acabar de nou amb una cursa a peu de 3 kilòmetres fins a creuar la línea d’arribada instal•lada al mateix punt de la sortida (Plaça Verdaguer).En el aspecte esportiu dels 295 duatletes ( 20 fèmines) que van completar la competició cal destacar la victòria i el Campionat de Catalunya de l’especialitat pel atleta local Francesc Freixer (Club Natació Vic-etb) assolint la tercera victòria al del seu poble, 2ª lloc a 1 minut i 17 segons del guanyador , pel duatleta de Castellterçol ,Erik Diaz (Club Natació Reus Ploms) i 3ª plaça de podi pel ex-ciclista professional Jordi Riera (Club Triatló Lluçanès).A l’apart de la classificació per Clubs : 1º Club Natació Reus Ploms (Diaz-Portilla-Parés) 2º Cerrr Strands Triatlhon (Gómez-Rodriguez-Serano) 3º el Club amfitrió Club Natació Vic-etb (Freixer-Mauri-Vila). A la vessant femenina gran demostració de superioritat liderant la cursa des de el tret de sortida per la polifacètica Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) que torna a l’alta competició després de la seva maternitat i conquereix el seu 2º Campionat Nacional després del títol de Campiona de Catalunya de Triatló d’hivern , 2ª classificada la Campiona de Catalunya de duatló de l’any passat , Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) i la 3ª la líder del rànquing català de duatló Nuria Lauco(Club Triatló Granollers). A la vessant de Clubs , títol i doblet pel Club Natació Reus Ploms (Tusell-Santesmases-Espinosa) 2ª Club Atlètic Igualada (Jiménez-Noguera-Casanova) 3ª Cerrr Strands Triathlon (Brusau-Sáez-Palau)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.