V Duatló de muntanya de Folgueroles

0
326

Francesc Freixer (Club Natació Vic-etb) i Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) Nous Campions de Catalunya
Aquest diumenge , després del ajornament a la data prevista inicialment de principi de mes per la gran quantitat de neu caiguda ,la secció de triatló de Club Natació Vic-Etb , dins dels actes de commemoració del 50 aniversari de l’entitat, ha organitzat el Campionat de Catalunya de duatló de muntanya i serà la 5ª edició del duatló de Folgueroles i també la 8ª prova puntuable de la Lliga Nacional. | La sortida es va fitxar a la cèntrica Plaça Verdaguer . començant amb 6 kilòmetres de cursa a peu en un recorregut d’anada i tornada fins la població de Sant Julià de Vilatorta un traçat a on el 99% es per camins de terra i corriols, tot seguit 20 kilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) assolint una altura màxima de 836 metres i totalitzant un desnivell acumulat de 626 metres , un recorregut molt tècnic i que es va veure més complicat per la continues zones molt enfangades i per acabar de nou amb una cursa a peu de 3 kilòmetres fins a creuar la línea d’arribada instal•lada al mateix punt de la sortida (Plaça Verdaguer).En el aspecte esportiu dels 295 duatletes ( 20 fèmines) que van completar la competició cal destacar la victòria i el Campionat de Catalunya de l’especialitat pel atleta local Francesc Freixer (Club Natació Vic-etb) assolint la tercera victòria al del seu poble, 2ª lloc a 1 minut i 17 segons del guanyador , pel duatleta de Castellterçol ,Erik Diaz (Club Natació Reus Ploms) i 3ª plaça de podi pel ex-ciclista professional Jordi Riera (Club Triatló Lluçanès).A l’apart de la classificació per Clubs : 1º Club Natació Reus Ploms (Diaz-Portilla-Parés) 2º Cerrr Strands Triatlhon (Gómez-Rodriguez-Serano) 3º el Club amfitrió Club Natació Vic-etb (Freixer-Mauri-Vila). A la vessant femenina gran demostració de superioritat liderant la cursa des de el tret de sortida per la polifacètica Emma Roca (Club Natació Prat-Triatló) que torna a l’alta competició després de la seva maternitat i conquereix el seu 2º Campionat Nacional després del títol de Campiona de Catalunya de Triatló d’hivern , 2ª classificada la Campiona de Catalunya de duatló de l’any passat , Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) i la 3ª la líder del rànquing català de duatló Nuria Lauco(Club Triatló Granollers). A la vessant de Clubs , títol i doblet pel Club Natació Reus Ploms (Tusell-Santesmases-Espinosa) 2ª Club Atlètic Igualada (Jiménez-Noguera-Casanova) 3ª Cerrr Strands Triathlon (Brusau-Sáez-Palau)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.