100 anys de la primera Marató a Catalunya

0
566

100 anys de la primera Marató a Catalunya
Fotos de la jornada.
Aquest dissabte dia 30 de gener a les 11h els corredors.cat han fet un acte festiu per celebrar la primera marató que es va celebrar a Catalunya.
Aquell dia farà un segle que quatre atletes pioners van córrer en un velòdrom la distància mítica de 42,195 metres. El lloc de trobada serà a Barcelona, a la cruïlla dels carrers Muntaner amb París, que és on era el velòdrom i l\’acte consistirà en una recreació de la sortida per part de quatre atletes disfressats segons les fotos de l\’època, seguits a poca distància de la resta de correcat@s amb les nostres samarretes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.