L\’entrevista del mes de Gener: Andreu Ballbé

0
510

Aquest mes hem tingut el luxe de poder entrevistar tota una personalitat de l’atletisme; ni menys ni més que el Sr. Andreu Ballbé ens va donar l’oportunitat de compartir una bona estona amb ell. El currículum de l’Andreu és molt extens , olímpic als JJOO de Montreal’76, recordista d’Espanya de 800 m amb 1’46’’59, tres cops campió d’Espanya i posseïdor del rècord català de 800 m durant 26 anys . I dues dades espectaculars; va ser capaç de baixar més de 50 vegades d’1’50’’al 800 i segurament un dels pocs atletes de tot el món capaç d’haver corregut en 1’48’’ dues vegades en un mateix dia !
Llegir entrevista completa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.