L’AEA, ENTUSIASMADA AMB EL PROGRÉS DE BARCELONA 2010

0
497

Acaba la reunió de coordinació davant l’Associació Europea d’Atletisme i el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 enmig d’un gran optimisme per l’estat del projecte Barcelona, 27 de gener de 2010
L’Associació Europea d’Atletisme (AEA) s’ha mostrat molt satisfeta davant la presentació que del projecte Barcelona 2010 han realitzat els directors de les diferents àrees al curs de la reunió de coordinació que s’ha desenvolupat durant els dos darrers dies a Barcelona. Christian Milz, director general de l’AEA, s’ha declarat entusiasmat amb els progressos de l’equip d’organització, al qual ha regalat adjectius com “molt eficaç i eficient”.| La jornada d’avui, la segona de la trobada, ha començat amb un minut de silenci que s’ha guardat en memòria de Markku Vainikka, delegat de televisió de l’Unió Europea de Radiodifusió (UER) pel Campionat, que va morir el passat 7 de desembre. Vainikka va estar present a diverses reunions fins la seva desaparició i ha deixat una profunda empremta al si de l’organització, en especial al del departament de premsa i televisió. A totes les àrees de gestió de Barcelona 2010 s’han observat destacats progressos. Els visitants s’han mostrat molt satisfet amb el compliment dels terminis a les obres iniciades als diferents estadis de la ciutat, especialment a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc i als estadis d’escalfament, el Pau Negre i el Joan Serrahima. S’ha acordat que la cerimònia de cloenda del 20è Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 comenci a les 22:30 del dia 1 d’agost, immediatament després de les cerimònies de lliurament de medalles dels dos relleus de 4×400 metres. L’horari de competició ja no patirà més canvis fins que no es coneguin les llistes dels atletes inscrits. També s’ha aprovat el pla de transport, departament que ha rebut una empenta decisiva amb la incorporació de Marc Caballé com a responsable d’aquesta àrea. Caballé és un consultor de Barcelona expert en organització d’esdeveniments amb experiència d’innumerables cites esportives. L’AEA ha manifestat la seva satisfacció pel disseny de la medalla del Campionat, obra de Martín Ruiz de Azúa. També s’ha donat el vist i plau definitiu al quadre d’acreditacions. I el departament de màrqueting ha informat del pròxim acord amb la Cadena SER com a nou media partner i ha anticipat algunes de les nombroses activitats promocionals que es duran a terme durant el cap de setmana del 17 i 18 d’abril, quan s’assoleixi la xifra de 100 dies pel campionat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.