DUATLÓ DE MUNTANYA DE FOLGUEROLES

0
532

FOLGUEROLES ACULL EL PROPER DIUMENGE EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ DE MUNTANYA
Aquest proper diumenge , després del ajornament a la data prevista inicialment de principi de mes per la gran quatintat de neu caiguda ,la secció de triatló de Club Natació Vic-Etb , dins dels actes de commemoració del 50 aniversari de l´Entitat, organitzarà el Campionat de Catalunya de duatló de muntanya i serà la 5ª edició del duatló de Folgueroles i també la 8ª prova puntuable de la LLiga Nacional. | El tret de sortida es donarà a les 10.30 del matí des de la cèntrica Plaça Verdaguer . començant amb 6 kilòmetres de cursa a peu en un recorregut d´anada i tornada fins la poblaciò de Sant Julià de Vilatorta un traçat a on el 99% es per camins de terra i corriols, tot seguit 20 kilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) assolint una altura màxima de 836 metres i totalitzant un desnivell acumulat de 626 metres i per acabar de nou amb una cursa a peu de 3 kilòmetres fins a creuar la línea d´arribada instal.lada al mateix punt de la sortida (Plaça Verdaguer).Dels més de 300 duatletes inscrits que asseguren una competició de gran nivell han confirmat les seves inscripcions els vigents Campions de Catalunya absoluts de l´especialitat , Joan Freixa (Club Triatló Costa Barcelona-Maresme) i Merçe Tusell (Club Natació Reus Ploms).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.