CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
313

Imanol Cardona i Tamara del Rio, Campions
Aquest cap de setmana, 23 i 24 de gener, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta en les categories Absolut, Promesa i Cadet a Vilafranca del Penedès. Imanol Cardona (UA Barberà) s’ha proclamat Campió Absolut amb una puntuació de 4.924 punts. La Campiona femenina ha estat Tamara del Rio (AAC) amb una marca de 3.385 punts. Aquesta atleta també s’adjudica el títol de la categoria promesa. En homes, l’autonòmic d’aquesta categoria ha estat per a Agustí Oriol (CA Tarragona) amb 3.640 punts. El campions de la categoria cadet han estat, Juan Fuentes (Cornellà At.) amb 3.090 punts al pentatló, i Paula Raul (CA Manresa) amb 2.408 punts al tetratló. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.