CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
419

Imanol Cardona i Tamara del Rio, Campions
Aquest cap de setmana, 23 i 24 de gener, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta en les categories Absolut, Promesa i Cadet a Vilafranca del Penedès. Imanol Cardona (UA Barberà) s’ha proclamat Campió Absolut amb una puntuació de 4.924 punts. La Campiona femenina ha estat Tamara del Rio (AAC) amb una marca de 3.385 punts. Aquesta atleta també s’adjudica el títol de la categoria promesa. En homes, l’autonòmic d’aquesta categoria ha estat per a Agustí Oriol (CA Tarragona) amb 3.640 punts. El campions de la categoria cadet han estat, Juan Fuentes (Cornellà At.) amb 3.090 punts al pentatló, i Paula Raul (CA Manresa) amb 2.408 punts al tetratló. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.