CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
469

Rosa Mª Morató i Carles Castillejo, Campions
F o t o s
Aquest diumenge 24 de gener, s’ha disputat el 90è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs a Mataró. Carles Castillejo (CD Strans.com) i Rosa Mª Morató (VTiM) s’han proclamat Campions Absoluts en una esplèndida matinal atlètica on s’ha de destacar la participació que ha arribat a 2.800 inscrits i 90 clubs, en un dur circuit permanent de terra i herba que es caracteritza pels desnivells. Amb aquest triomf, la recent subcampiona d’Europa de Cros, Rosa Mª Morató (VTiM) revalida el títol aconseguit la temporada passada i arriba als cinc campionats absoluts. La segona posició ha estat per a la Gemma Barrachina (VTiM) i la tercera per Judit Pla (FCB).| En homes, Carles Castillejo (CD Strans.com) aconsegueix el seu setè títol absolut. El campió de l’edició anterior, Ayad Lamdassem (At Bikila) s’ha classificat en la segona posició i José Luis Blanco (CA La Sansi) en la tercera. Els Campions de Catalunya de la categoria Promesa han estat Cecília Pozo (CA Laietània) i Abdelkabir Zaroual (ISS-L’H), els de la categoria Júnior són Mireia Guarner (AAC) i Vicenç Valls (CA Laietània), i els títols de la categoria Juvenil han per Beatriz Caspar (ISS-L’H) i Ibrahim Azzouz (FCB). El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió de Catalunya Absolut per Equips tant a la categoria masculina com a la femenina. En homes, el CA Manresa i el CA Montornès, s’han classificat segon i tercer respectivament, i en dones la plata i el bronze han estat per l’ISS-L’Hospitalet i el CA Vic.
RESULTATS.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.