Asics Mitja Marató de Barcelona

0
667

Les inscripcions a l\’ASICS Mitja Marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 14 de febrer, continuen obertes. Per aquest motiu els adjuntem el programa amb PDF on hi poden trobar tota la informació de la prova. Així mateix, els recordem que al web www.bcn.cat/mitjamarato poden trobar-hi les notícies més recents així com un apartat per tramitar la inscripcions. Les inscripcions finalitzaran el 8 de febrer o en arribar als 5.000 inscrits. | La següent cita atlètica serà el dia 7 de març, amb la celebració de la Marató de Barcelona, i al web www.barcelonamarato.es poden inscriure\’s i trobar-hi tota la informació de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.