100 anys de la 1ª marató a Catalunya i a tot l’Estat

0
2190

Dissabte 30 de gener, a les 11,30 del matí, tindrà lloc un acte esportiu simbòlic a Barcelona, de força transcendència per al món atlètic.
Es commemorarà els 100 anys del dia en el qual (30 de gener de 1910), a la mateixa hora, es va donar el tret de sortida de la primera marató que es va córrer a Catalunya i a tot l’Estat. Van ser exactament dos els corredors que la van acabar (dos més no la van acabar), en un Velòdrom que hi havia en el lloc què avui ocupa la mansana de Muntaner-Paris-Casanova-Londres. Precisament en aquest indret serà on es farà la commemoració, que consistirà en la recreació de la sortida per part de quatre atletes, seguits d’altres que ens hi aplegarem per donar un parell de voltes a l’illa.| L’organització de l’esdeveniment correrà a càrrec de l’associació d’atletes populars Corredors.cat Dissabte 30 de gener de 2010 Hora: 11.30 del matí Punt de trobada: Muntaner-París Us hi esperem!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.