CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
247

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de gener, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta en les categories Absolut, Promesa i Cadet a Vilafranca del Penedès. Mig centenar d\’atletes participaran en aquest campionat autonòmic. En horari conjunt amb els Controls Cadet-Juvenil i Absoluts, les proves començaran el dissabte a partir de les 10,00 hores i es realitzarà en jornades de matí i tarda durant el cap de setmana.| Podem destacar la presència d\’atletes com Marta Miró (FCB), Cristina Bàrcena (FCB) i Tamara del Rio (AAC), aquesta última atleta defensarà el títol aconseguit la temporada passada. En homes, el campió masculí va ser Agustí Fèlix.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.