CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
473

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de gener, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta en les categories Absolut, Promesa i Cadet a Vilafranca del Penedès. Mig centenar d\’atletes participaran en aquest campionat autonòmic. En horari conjunt amb els Controls Cadet-Juvenil i Absoluts, les proves començaran el dissabte a partir de les 10,00 hores i es realitzarà en jornades de matí i tarda durant el cap de setmana.| Podem destacar la presència d\’atletes com Marta Miró (FCB), Cristina Bàrcena (FCB) i Tamara del Rio (AAC), aquesta última atleta defensarà el títol aconseguit la temporada passada. En homes, el campió masculí va ser Agustí Fèlix.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.