El l Cerdanyola Club d\’Hoquei tindrà secció de triatló

0
313

El Cerdanyola Club d\’Hoquei, després de la creació de la secció d\’atletisme i davant de la gran acceptació que està tenint (més de 50 socis el primer any), s\’ha plantejat crear una secció de triatló i duatló. S\’està creant l\’equipació i fent el contacte amb els patrocinadors. L\’objectiu es acabar l\’any 2010 amb 20 triatletes/duatletes a la secció i continuar creixent com ho està fent la secció d\’atletisme.
Més informació a: http://cerdanyolatriatlo.blogspot.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.