PROP DE 500 ESPORTISTES VAN DONAR-SE CITA AL CIRCUIT DE LA MUNTANYETA

0
482

El Club d\’Atletisme Calella va acollir la 17a edició del Cros \”Ciutat de Calella\” amb una més que nombrosa, participació de prop de 500 esportistes.
La prova va ser puntuable pel II Circuit Comarcal de Cros i figurava, també, en el calendari oficial de la Federació Catalana d\’Atletisme.
Els guanyadors van ser els següents: Pre-Benjamí Masculí) MARCOS LARA (Atletisme Gavà) Pre-Benjamí Femení) ONA PUY (CA Laietània Mataró) Benjamí Masculí) SERGI ADALID (GA Lluïsos Mataró) Benjamí Femení) NADIA RONCERO (GA Lluïsos Mataró) Aleví Masculí) OUSSAMA BLAL (GA Lluïsos Mataró) Aleví Femení) ANDREA MESTRE (Ceip Fabra Alella) Infantil Masculí) SERGI MAYAS (Club d\’Atletisme Calella) Infantil Femení) LAIA TORRALBA (CEM Alella) Cadet Masculí) YASHIN EZZAYDOUNY (Sport Canet) Cadet Femení) LAIA RUTH (GA Lluïsos Mataró) Juvenil Masculí) IBRAHIM AZZOUZ (FC Barcelona) Juvenil Femení) CARLA MORENO (FC Barcelona) Open Masculí) JOSEP GUIMERÀ (Unió Atlètica Terrassa) Open Femení) INÉS IVORRA (Serra Marina Alella)| Com a guanyadors locals cal destacar: Pre-Benjamí) Sergio Garcia (Escola Pia) i Miriam Troya (Escola Freta) Benjamí) Adrià Puig (CA Calella) i Mireia Duran (CA Calella) Aleví) Pol Diaz (Escola Pia) i Irene Gavara (Escola Freta) Infantil) Albert Puig (CA Calella) i Cristina Martínez (AEA Calella) Cadet) Pau Figueras (CA Calella) i Marina Asensio (CA Calella) Open) Fran Garcia (CA Calella) Al podi també van pujar com a 2n o 3r de la seva categoria els següents esportistes del Club d\’Atletisme Calella: Anna Garolera i Lluis Montull. La propera prova del Circuit del Maresme és diumenge vinent a Mataró, cros que a més serà el Campionat de Catalunya de l\’especialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.