CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
434

Aquest dissabte 16 de gener, s\’ha celebrat la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. El Futbol Club Barcelona ha revalidat amb autoritat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina.
En homes, el FC Barcelona s\’ha imposat per disset punts de diferència a l\’Agrupació Atlètica de Catalunya que ha quedat en segona posició, i dinou a l\’ISS-L\’Hospitalet que s’ha situat en la tercera plaça. A la categoria femenina, l\’avantatge del FC Barcelona ha estat de dotze punts sobre els mateixos protagonistes, però amb les posicions intercanviades. L\’ISS-L’Hospitalet s’ha classificat en segona posició, i l\’Agrupació AC en la tercera a només un punt del segon classificat.| Podem destacar alguns registres d\’interès com el de Eduard Viles (FCB) que ha marcat 6”75 als 60 m llisos igualant el Rècord de Catalunya Júnior. Cristina Bàrcena (FCB) ha millorat el Rècord dels Campionats de salt de llargada amb un salt de 6,00 metres. També la marca de Sergio Ruiz (JAS) als 200 metres amb 21”62, Robert Díez (ISS-L\’H) també en llargada amb 7,39 m, Pere Joseph (FCB) que ha saltat 15,51 m en triple salt, Sílvia Riba (ISS-L\’H) que ha marcat 7”71 als 60 metres, Eva Martín (FCB) que ha fet 56”30 als 400 m, Anna Mª Pinero (AAC) ha saltat 4,00 m en perxa, i Débora Calveras (CA Manresa) ha saltat 12,49 m en triple salt. La vuitena posició, i per tant el descens a la categoria B, ha estat pel CA Manresa en homes, i el UGE Badalona en dones.
Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.