MARATÓ DE BARCELONA 2010: ARRANCA AMB FORÇA

0
343

El proper 7 de març tindrà lloc una nova edició de la Marató de Barcelona. L’edició 2010, reafirmarà sense cap mena de dubte la solvència i confirmació de la Marató de Barcelona, com una de les curses de referència a Europa. La internacionalització de la Marató és un fet que queda plasmat en l’elevat nombre de corredors estrangers. L’espectacular creixement de la cursa, arriba en aquesta edició al seu punt culminant i ja compta a dos mesos vista de la seva celebració, amb més de 9.000 inscrits. Una xifra que representa un fort creixement respecte edicions anteriors i que fa preveure que s’aconseguirà el seu rècord històric d’inscrits, superant la xifra dels 10.000 corredors.| Com ja és habitual, els dies anteriors a la Marató, tindrà lloc al pavelló Nº 6 de Fira de Barcelona, l’anomenada Marató Expo, el gran aparador del running destinat a oferir les últimes novetats en aquest sector i el punt de trobada de tots els inscrits a la carrera. D’aquesta manera el 5 i 6 de març, la Marató Expo obrirà les seves portes amb la intenció de ser el punt de trobada d’aficionats d’aquest esport, on a més a més, podrem gaudir d’un programa de conferències al voltant de la temàtica maratoniana. Així mateix, el dia abans de la Marató se celebrarà la tradicional Breakfast Run, la cursa de 5 kilòmetres que té lloc pels voltants de la muntanya de Montjuïc i el dinar de germanor obert als corredors de la Marató i a un acompanyant, l’anomenada Pasta Party.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.