MARATÓ DE BARCELONA 2010: ARRANCA AMB FORÇA

0
653

El proper 7 de març tindrà lloc una nova edició de la Marató de Barcelona. L’edició 2010, reafirmarà sense cap mena de dubte la solvència i confirmació de la Marató de Barcelona, com una de les curses de referència a Europa. La internacionalització de la Marató és un fet que queda plasmat en l’elevat nombre de corredors estrangers. L’espectacular creixement de la cursa, arriba en aquesta edició al seu punt culminant i ja compta a dos mesos vista de la seva celebració, amb més de 9.000 inscrits. Una xifra que representa un fort creixement respecte edicions anteriors i que fa preveure que s’aconseguirà el seu rècord històric d’inscrits, superant la xifra dels 10.000 corredors.| Com ja és habitual, els dies anteriors a la Marató, tindrà lloc al pavelló Nº 6 de Fira de Barcelona, l’anomenada Marató Expo, el gran aparador del running destinat a oferir les últimes novetats en aquest sector i el punt de trobada de tots els inscrits a la carrera. D’aquesta manera el 5 i 6 de març, la Marató Expo obrirà les seves portes amb la intenció de ser el punt de trobada d’aficionats d’aquest esport, on a més a més, podrem gaudir d’un programa de conferències al voltant de la temàtica maratoniana. Així mateix, el dia abans de la Marató se celebrarà la tradicional Breakfast Run, la cursa de 5 kilòmetres que té lloc pels voltants de la muntanya de Montjuïc i el dinar de germanor obert als corredors de la Marató i a un acompanyant, l’anomenada Pasta Party.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.