CARLOS HERNÁNDEZ I RAFA IGLESIAS A PER EL RÈCORD DE LA MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA

0
492

Un cartell de luxe, amb Hernández, Iglesias, Leiva, Roca, Sociats i Odriozola, fan pensar en un nou rècord d’aquesta prova que es disputarà aquest diumenge el 17 de Gener del 2010, amb un munt de novetats.
 L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, ha tancat les inscripcions a primers de setmana, abans del que estava previst, ja que el nombre d’inscrits superava els 2.100 en aquesta aprova, que sumats als pendents del punt presencial, i a les més de 500 participacions de la Cursa Santi Centelles, igualen o superen la xifra establerta per aquesta entitat, en quan a la bona organització i acollida dels atletes i garantia de l’esdeveniment. | No obstant això encara resta oberta la inscripció per a la cursa dels 5 Km, Santi Centelles, o a través de la cursa promoguda per Mútua de Terrassa, CURSA ACTIVA’T, que queda emmarcada dins de la mateixa. Un cartell de luxe, amb José Carlos Hernández, actual rècord de la prova, Rafa Iglesias, el local Jaume Leiva (que enguany debutarà en la distància de la marató), Just Sociats (campió mundial de curses de muntanya) que també s’ha afegit a l’alen a l’igual que en Miguel Odriozola (que es prepara per les olimpíades), en Roger Roca (guanyador de la prova del 2007 amb 1h05’12”), i als incombustibles Josep M. Granadero, Benito Ojeda. No serà menys la participació femenina en la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que comptarà amb la guanyadora de l’any passat Holly Rush (guanyadora de l’any passat) i Kenza Whabi (guanyadora 2004). Destacar que a darrera hora ha confirmat la seva participació Meritxell Calduch (campiona d’Espanya dels 10 km pista), que tot i embarassada de 5 mesos, es proposa fer la cursa de 5 km, amb un temps de 24’25”. D’aquesta manera es calcula que la prova la correran entre uns 10-15 atletes per sota de 1h10’. CASTELLERS DE TERRASSA.- Els Castellers de Terrassa, oferiran una exhibició castellera el dia de la cursa, amenitzant la festa i l’ambient esportiu. MÉS VILLAGE.- El village es potencia i creix considerablement amb la instal·lació de carpes. Enguany es comptarà amb ONCOLLIGA i ASSOCIACIÓ ALGA, cadascuna amb una carpa en la que vendran productes propis de les seves entitats, també BROOKS desplegarà una carpa amb una àmplia mostra dels seus articles. Així s’afegeixen a CAIXA TERRASSA, l’AJUNTAMENT DE TERRASSA, HOTEL DON  CANDIDO, CIRSA i KÑERA, entre d’altres. SERVEI DE BAR.- S’agrairà amb el fred i de bon matí el poder comptar enguany amb un servei de bar, que fins ara no existia i bàsicament vendrà cafè i altres begudes. És una iniciativa que potencia organització, havent rebut nombroses suggeriments al respecte. GOVERN DE CANÀRIES.- Continua apostant per la Mitja Marató de Terrassa i sortejarà un viatge a les Illes Canàries el dia de la cursa entre els participants i el públic assistent. Com en la darrera edició també repartirà plàtans a tots els participants. BOTIFARRADA.- La novetat en aquest apartat, és que no sols s’obsequiarà als corredors amb un entrepà de botifarra com en les darreres edicions, sinó que els acompanyants també en podran adquirir a un mòdic preu. I per acabar d’arrodonir l’esmorzar Bavaria, enguany, obsequia amb degustació de les seves cerveses pels corredors. VISQUEM TERRASSA.- Un altre servei que s’ofereix és que a través del portal http://www.visquemterrassa.tv/tv/ es podran veure totes les arribades dels corredors i de forma escalonada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.