XI Cursa de Sant Vicenç

0
413

El Club Atlètic Mollet i l\’ajuntament de Mollet del Vallès organitzen la XI Cursa de Sant Vicenç el dia 17 de Gener del 2010, coincidint amb aquesta festivitat. La cursa serà d’una distància de 10 Km de circuit mixt per el poble de Mollet i l’espai rural de Gallecs, amb sortida i arribada a les Pista Municipal d’Atletisme de la Pedra Salvadora. Aquest any la cursa incorporarà novetats, com el control de la cursa mitjançant el sistema championchip. Les incripcions es realitzaran des del nostre lloc web del Club Atlètic Mollet i estarà limitat a 500 persones.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.