Sitges celebra avui la XXVII Mitja Marató

0
1271

La cursa comptarà amb 2.900 inscrits · La prova integra la 4a Challenge de Mitges Maratons
Els corredors que sortiran a les a les deu del matí des de la cruïlla del passeig de la Ribera amb l\’avinguda Sofia. Entre els atletes inscrits destaquen Jordi Escoriza, Noemí Moreno, David Guillamet, Joan Herrera, Marco Antonio Cepeda, César Miranda, Fernando Prieto i els sitgetans Vinyet Noguero o Dani Serra. | Enguany es recupera el traçat originari després que l\’any passat es modifiqués a causa de les obres de vianalització. La prova torna doncs, a ser un circuit urbà. Per tercer any consecutiu s\’instal·larà la Fira del Corredor a l\’Hotel Calípolis per tal que els participants puguin retirar el seu dorsal i un obsequi. Per animar al públic i als atletes, la mascota dels Campionats d\’Europa d\’Atletisme, Barni, serà present a l\’esdeveniment.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.