Nova temporada de curses de muntanya de la FEEC

0
458

Un any més, la FEEC coordinarà les competicions oficials de curses de muntanya, una de les disciplines esportives que durant els darrers anys ha experimentat un creixement més important.
Enguany, les novetats són importants i significatives. Així, pel que fa a la Copa Catalana, la temporada començarà el 2 de maig amb la tradicional Cursa dels Mossos d’Esquadra, mentre que finalitzarà el 7 de novembre amb la disputa de la Cursa de Montserrat Nord, enguany novetat en la Copa juntament amb la Cursa de Tivissa. La temporada, doncs, s’allarga de manera notable respecte l’edició de l’any passat.| Pel que fa al Circuit Català de Curses de Muntanya, les principals novetats són la inclusió tant de la Cursa de les Fonts (Xerta), com de la Faiada (Alta Ribagorça). Per la seva banda, el Campionat de Catalunya individual, la prova escollida per celebrar-lo serà la Cursa de Muntanya de Paüls, en terres de l’Ebre, el 23 de maig. Finalment, cal destacar la creació del I Campionat de Curses Verticals. Una competició que estarà integrada per la ja mítica Cuita el Sol i per la recent Cara Amón, cursa vertical que va néixer l’any passat i que es disputa a Barruera (Vall de Boí). Al web de la FEEC podeu consultar tot els calendaris de les diferents competicions de curses de muntanya 2010. Esperem que gaudiu de la nova temporada. Salut i quilòmetres!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.