Entrenament nocturn de resistència al Parc de l\’Oreneta el dimecres 13 de gener

0
381

Els amants dels esports de muntanya i les curses de fons podran participar el proper dimecres 13 de gener a l\’entrenament nocturn de resistència que organitza Can Caralleu. L\’activitat és gratuïta i està oberta a tothom. La sessió d\’entrenament s\’iniciarà a la zona d\’escalfament de la pista tartà de Can Caralleu i seguirà al Parc de l\’Oreneta. L\’entrenament nocturn inclourà circuits, cros i pujades i es farà de 19 a 20.30 hores i de 20.30 hores a 22 hores. Aquesta activitat és gratuïta i està oberta a tothom, tant als abonats com als no abonats majors de 18 anys. L\’entrenament va adreçat a les persones que volen millorar la seva preparació física i poden participar-hi esportistes de tots els nivells. Per participar-hi, només cal inscriure\’s prèviament a la recepció del centre. Anima\’t!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.