CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
402

El Futbol Club Barcelona, Campió masculí i femení
Aquest diumenge 10 de gener s\’ha disputat la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a Vilafranca del Penedès. El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya també ha repetit classificació ambdues categories, aconseguint el subcampionat. La tercera posició ha estat per a l\’ISS-L\’Hospitalet a la categoria femenina i per a la Joventut Atlètica de Sabadell a la masculina.| Podem destacar alguns registres d\’interès com el d’Alba Casanovas (CA Manresa) que ha batut el Rècord dels Campionats dels 400 m amb un registre de 57”10. També el Rècord de Catalunya Juvenil que ha marcat l’equip de l’Agrupació AC (Pla, Costa, Bonilla i Grau) als 4X200 metres amb 1’47”64.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.