Prop dels 2000 inscrits a la Mitja Marató de Barcelona. 14 febrer.

0
436

Celebrada ja la darrera prova del 2009, la Cursa dels Nassos-Gran Premi Ibercaja, tot està preparat per afrontar la primera prova de fons del 2010: l’ASICS Mitja Marató de Barcelona. L’emblemàtica cursa de 21,097 quilòmetres tindrà lloc el proper 14 de febrer de 2010, a les 9 del matí, i sortirà del passeig Lluís Companys. Fins al moment, unes 1.950 persones ja han tramitat la seva inscripció, una xifra que se situa molt per sobre de la registrada l’any passat per aquestes mateixes dates, quan no s’havia assolit encara el miler d’inscrits. Les inscripcions a l’ASICS Mitja Marató es poden realitzar a través de la modalitat d’Internet, fins al 8 de febrer a les 20 hores, o presencialment, fins al mateix dia a les 15.00 hores. | No obstant, cal tenir en compte que les inscripcions de la prova, permeses només a aquelles corredors i corredores majors de 16 anys, podrien tancar abans de la data fixada, en cas d’arribar al límit d’inscrits marcat al reglament, i situat en 5.000 persones. En la passada edició, 4.551 atletes procedents de diversos punts del planeta van viure tota l’emoció d’aquesta prova, que recorre els principals carrers i vies del centre de la ciutat, en un circuit perfectament dissenyat per aconseguir bones marques. Per aquelles persones que no s’atreveixin encara a fer el salt a les proves de fons, l’organització de la cursa dóna la possibilitat de classificació als 10 quilòmetres, per tal de facilitar al màxim la participació d’aquells corredors i corredores de curses populars.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.