CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
309

L’ISS-l’Hospitalet, Campió masculí i femení
Aquest dissabte 9 de gener, s’ha disputat la sisena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a Vilafranca del Penedès. L’ISS-L’Hospitalet s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. En homes, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Club Atlètic Igualada s’han classificat en segona i tercera posició. En dones, el pòdium l’han completat el Club Atlètic Manresa i l’Agrupació AC.| Podem destacar alguns registres d’interès com els rècords dels campionats aconseguits per Esteban Fernández (ISS-L’H) en alçada amb 1,74 m, Cristian Ravar (AAC) en pes amb 12,63 m, Mireia Larriba (AAC) als 300 metres amb 43”51, i Anna Ruiz (ISS-L’H) en alçada amb 1,55 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.