LAVILLENIE “SALTA” PERXA AL PASSEIG DE GRÀCIA PER PROMOCIONAR BARCELONA 2010

0
408

Una vegada finalitzades les festes de Nadal, la nova campanya de publicitat de Barcelona 2010, protagonitzada pel saltador de perxa francès Renaud Lavillenie, pren el relleu a la promoció del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 i la ciutat comença a engalanar-se amb les imatges d’un espectacular i virtual salt d’aquest jove talent sobre els fanals del passeig de Gràcia. 6,14 metres és l’alçada de l’actual rècord europeu, i també mundial, de l’especialitat (en pista coberta el màxim està fixat en 6,15 metres).| Renaud Lavillenie, campió d’Europa de pista coberta al 2009, succeeix a molts altres atletes que des de fa mesos han col—laborat amb Barcelona 2010 a la promoció de l’esdeveniment. Ángel David Rodríguez (100 metres), Mercedes Chilla (javelina), Natalia Rodríguez (1.500 metres), Naide Gomes (salto de llargada) i Mayte i Manolo Martínez, que van intervenir a la campanya de Nadal per agitar la venda d’abonaments, van ser els anteriors protagonistes de les campanyes, que tenen en comú jugar amb les xifres màgiques dels rècords europeus d’aquest esport. Lavillenie apareix saltant per sobre d’un dels fanals modernistes del passeig de Gràcia, al costat de La Pedrera, un dels monuments més singulars de Barcelona, en un nou gest cap als ciutadans per atraure la seva atenció cap a l’atletisme i cap a Barcelona 2010. Els fanals modernistes de l’arquitecte Pere Falquès es van començar a instal—lar en aquesta cèntrica avinguda al 1906. El jove saltador francès ha estat una de les sensacions de l’atletisme europeu al 2009. Després del seu triomf hivernal a Torí, va saltar 6,01 metres al juny, a Leiria, i es va penjar la medalla de bronze al Campionat del Món celebrat a Berlín. La nova campanya de publicitat del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 estarà present als carrers de Barcelona fins a finals del mes de febrer amb 800 banderoles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.