PRESENTACIÓ DE LA XIª EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA.

0
469

La propera edició de la Mitja Marató de Terrassa, que es celebrarà el proper diumenge 17 de Gener, i que organitza l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, es presentarà públicament en el Centre Cultural de Terrassa el divendres 8 de Gener del 2010.
L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, entitat que organitza la prestigiosa prova de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, Premi Diputació de Barcelona, presentarà al públic, el proper divendres 8 de Gener, a les 19,30 h, en l’ auditori Alfons Vallhonrat del Centre Cultural de Caixa Terrassa, la nova edició d’aquesta competició atlètica i que esdevé un encontre esportiu d’excel·lència per a la ciutat de Terrassa, que la situa en el primer pla de l’actualitat de Catalunya.| Es tracta d’un acte social ciutadà que enguany ha necessitat una ampliació de la sala i de l’espai, com és l’Auditori, per tal d’acollir tant a entitats, institucions, associacions de veïns, esportistes, patrocinadors i d’altres, a les que l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa convida en agraïment al seu compromís i col·laboració per a fer possible aquesta fita atlètica. En aquest acte es passaran uns audiovisuals corresponents a la darrera edició d’aquesta prova, i que recullen moments destacats i inoblidables, també tindran lloc diversos parlaments d’Institucions i patrocinadors. També acollirà l’entrega, com en els darrers anys, de l’especial i emotiu premi Noel Otero que l’entitat atorga a una persona de l’associació per a la seva desinteressada tasca en aquest àmbit de la gestió esportiva de la Mitja Marató. Igualment es presentaran les darreres novetats i iniciatives organitzatives que formaran part de la propera edició de la XIª Mitja Marató Ciutat de Terrassa, així com una mostra de les prestigioses peces de roba tècniques i esportives amb les que s’obsequiaran als corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.