COMENÇA LA TEMPORADA INDOOR A VILAFRANCA

0
307

Aquest cap de setmana, 9 i 10 de gener, comença l\’activitat atlètica de pista coberta a Vilafranca del Penedès, amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet, el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, i les dos primeres jornades de Control Absolut que se celebraran la primera el dissabte i la segona el diumenge.| Campionat de Catalunya de Clubs Cadet El dissabte 9 es disputarà la sisena edició d\’aquest campionat de clubs destinats als atletes nascuts els anys 95 i 96. Participaran vuit clubs per categoria i el festival atlètic es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10.00 hores. Els actuals campions són el CA Igualada en categoria masculina, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.