COMENÇA LA TEMPORADA INDOOR A VILAFRANCA

0
402

Aquest cap de setmana, 9 i 10 de gener, comença l\’activitat atlètica de pista coberta a Vilafranca del Penedès, amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet, el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, i les dos primeres jornades de Control Absolut que se celebraran la primera el dissabte i la segona el diumenge.| Campionat de Catalunya de Clubs Cadet El dissabte 9 es disputarà la sisena edició d\’aquest campionat de clubs destinats als atletes nascuts els anys 95 i 96. Participaran vuit clubs per categoria i el festival atlètic es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10.00 hores. Els actuals campions són el CA Igualada en categoria masculina, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.