ELS ATLETES CATALANS REPARTEIXEN PELUIXOS DEL BARNI ENTRE ELS NENS HOSPITALITZATS

0
443

Barcelona 2010 inicia el seu gran any visitant dos centres hospitalaris de la ciutat en companyia de Jesús Ángel García Bragado, Carles Castillejo, Moisés Campeny i Beatriz Pascual, entre altres
Barcelona 2010 ha iniciat l’any, el seu gran any, amb els nens hospitalitzats de Barcelona. Un grup d’atletes del màxim nivell i Barni, la mascota del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, han visitat aquest migdia dos centres hospitalaris, l’Hospital del Mar i l’Hospital Dexeus, per repartir joguines entre els nens. La sorpresa entre els petits ha estat majúscula. El peluix del Barni s’ha convertit en el regal més apreciat d’aquesta vigília de la festivitat dels Reis Mags.| Beatriz Pascual, una de les millors marxadores espanyoles del moment, Moisés Campeny, Marc Orozco i Mari Carmen González han estat els acompanyants d’en Barni a la visita a l’Hospital del Mar. Tots ells, amb el president del Comitè Executiu de Barcelona 2010, Pere Alcober, han distribuït regals entre els nens, especialment productes com el peluix del Barni, la mascota del Campionat, que serveixen com a material de promoció. A l’hospital Dexeus, poc després, la comitiva l’han integrat Carles Castillejo, el recent triomfador a la Cursa dels Nassos de Barcelona, Judit Pla, Roger Roca, Marta Miró, Cristina Bárcenas i Jesús Ángel García Bragado, aclamat fa uns dies com el millor atleta espanyol masculí de 2009. Reyes Estévez, al llit amb grip, no ha pogut desplaçar-se des de Madrid.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.