GRAN PARTICIPACIÓ EN LA TERCERA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

0
543

Uns 200 corredors van prendre part a la 3a Sant Silvestre Montblanquina el dijous 31 de desembre de 2009, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, el que fa que any rera any s\’incrementi la participació. A les 5 de la tarda uns 40 nens van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit 140 persones van prendre part a la cursa de 2,5 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d\’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència de la mulassa de Montblanc. Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir d\’una bona xocolata amb coca. | Pel que fa als guanyadors van ser en categoria masculina: CLASSIFICACIÓ MASCULINA: PosicióCognomsNomTemps 1PIJUAN PARDELLJOSEP Mª00:09:36 2MATEU VERNET JOAN00:10:05 3CALVO GONZALEZHECTOR00:10:18 I pel que fa en categoria femenina CLASSIFICACIÓ FEMENINA: PosicióCognomsNomTemps 1SECALLMARTA00:12:00 2SANCHOANDREA00:14:00 3MIRO BONETMERITXELL00:14:02 Recordar que el lema d’aquesta segona Sant Silvestre Montblanquina era “Posa’t el barret i mou les cames per la Marató de TV3” i que les inscripcions es destinaran a la Marató de TV3 que aquest any anava dedicada a les malalties minoritàries. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, voluntaris, patrocinadors, i especialment a la Policia Local i a Protecció Civil de Montblanc que va tenir cura del control de les curses. Podeu trobar fotos i les classificacions a la pàgina web del club Atlètic Montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.