GRAN PARTICIPACIÓ EN LA TERCERA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

0
353

Uns 200 corredors van prendre part a la 3a Sant Silvestre Montblanquina el dijous 31 de desembre de 2009, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, el que fa que any rera any s\’incrementi la participació. A les 5 de la tarda uns 40 nens van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit 140 persones van prendre part a la cursa de 2,5 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d\’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència de la mulassa de Montblanc. Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir d\’una bona xocolata amb coca. | Pel que fa als guanyadors van ser en categoria masculina: CLASSIFICACIÓ MASCULINA: PosicióCognomsNomTemps 1PIJUAN PARDELLJOSEP Mª00:09:36 2MATEU VERNET JOAN00:10:05 3CALVO GONZALEZHECTOR00:10:18 I pel que fa en categoria femenina CLASSIFICACIÓ FEMENINA: PosicióCognomsNomTemps 1SECALLMARTA00:12:00 2SANCHOANDREA00:14:00 3MIRO BONETMERITXELL00:14:02 Recordar que el lema d’aquesta segona Sant Silvestre Montblanquina era “Posa’t el barret i mou les cames per la Marató de TV3” i que les inscripcions es destinaran a la Marató de TV3 que aquest any anava dedicada a les malalties minoritàries. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, voluntaris, patrocinadors, i especialment a la Policia Local i a Protecció Civil de Montblanc que va tenir cura del control de les curses. Podeu trobar fotos i les classificacions a la pàgina web del club Atlètic Montblanc

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.