ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA NOVENA SANT SILVESTRE DE CUNIT

0
425

L’organització de la San Silvestre cunitenca, que arribava a la IX edició va haver de treballar de valent pel numero de participants que es van inscriure per a participar en l’ultima prova esportiva de la comarca del Baix Penedès, trencant el record de participació al prendre la sortida tres-cents cinquanta corredors.
Però no solament va haver una gran participació corredors, ja que també es va contar amb una trentena de voluntaris, protecció civil i policia que van fer possible el bon desenvolupament de la cursa.| La prova esportiva organitzada per la Regidoria d’esports de l’ajuntament de Cunit va ser fidel a la seva filosofia popular, creant un ambient festiu on participaren corredors de totes les edats, nens i grans. Els moments previs a la cursa van estar amenitzats per un parc infantil amb inflables i tallers pels més menuts (active park), fira d’artesania per tots els visitants i una impressionant batukada que va animar intensament els corredors i el públic assistent, sent una de les novetats d’aquest any. El recorregut de 5km de la Sant Silvestre cunitenca va ser intens, marcat pel fort ritme que es va imposar al cap de la cursa, recorrent tot el centre històric del municipi, passant pel carrer Major, Plaça Catalunya, Santiago Russinyol, etc. El guanyador en la categoria sènior fou Manuel Torres Alcazar amb un temps de 16m 29s i que repetia triomf de l’any anterior, seguit de Víctor Peña y Juan Manuel García amb 17:28 i 17:37 respectivament. Pel que fa la categoria femenina la victòria va correspondre a Vinyet Noguero Planas amb un temps de 19m i 31s, completant el podium Carmen Perez i Nuria de Jorge amb 22:01 i 22:13 respectivament. A l’arribada en meta tots els participants van rebre, a més de l’avituallament, la bossa del corredor, una tovallola esportiva de “Cunit Fa Esport” i la típica ampolla de cava pel corredor, símbol d’aquesta cursa. En paraules del Regidor d’esports Josep Gràcia: “Estem molt satisfets del caire que està agafant la Sant Silvestre de Cunit, és una forma de tancar l’any fent esport, però l’esport que ens agrada, esport social de germanor, de família, on tots els que venen participen, fan festa i s’ho passen bé. És la millor forma de transmetre els valors de l’esport, esforç, companyonia i superació”. “Cal reconèixer també la important tasca dels voluntaris sense la qual seria impossible el desenvolupament de qualsevol esdeveniment”. La festa va continuar cinc minuts després de la sortida de la Sant Silvestre amb la minicursa infantil, on els nens i nenes, els més il•lusionats, van participar animats per pares i familiars. La cursa distribuïda en categories amb infants des dels tres anys fins als tretze, amb els següents resultats: Baldufes: 1. Miquel Roig 2. Angel Fernandez 3. Laura Vacas Pre Benjamí: 1. Jordi Sancho 2. Pol Gimeno 3. Carles Sancho Pre Benjamí femení: 1. Gisella Morcillo 2. Natalia Peña 3. Laia Bullich Benjamí: 1. Ruben Peña 2. Marco Chavero 3. Oscar Muñoz Benjamí femení: 1. Laura Escofet 2. Andrea Sanchez 3. Nadia Colomé Aleví: 1. Víctor García 2. Jan Escala 3. Pau Morales Aleví Femení: 1. Anna Colomé 2. Lucia Vacas 3. Marta Alba Infantil: 1. Pol Aran 2. Daniel Olivella 3. Ferran Fita Infantil femení: 1. Lidia Gualda La Sant Silvestre de Cunit va consolidant-se any rere any com a alternativa a les “grans sant silvestres\” que se celebren a les capitals catalanes i com la clàssica per excel•lència del Baix Penedès, tant pel seu caire popular i familiar com per la seva tasca solidària per recollir joguines per les famílies desafavorides. Organització: “La cursa ha anat passant de 100 participants fa dos anys a triplicar els participants i l’objectiu serà arribar als 500 l’any 2010, per aquest motiu ja estem treballant en millorar l’organització i els serveis sense perdre el seu caire festiu”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.