DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS

0
481

  DIDAC CUADROS (CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES) i MERÇE TUSSELL (CLUB NATACIÓ REUS PLOMS) S´IMPOSEN A CABRILS.
  La secció de triatló Piri del Centre Excursionista de Vilassar de Mar va organitzar la 5ª edició del duatló de muntanya de Cabrils , la prova amb més inscrits  va arribar  a la xifra de 402 participants ( 26 fèmines) , siguent la prova més multitudinària del que portem de  LLiga Nacional de l´especialitat . La sortida , arribada i la zona del boxes es van  ubicar pels voltants de la masia De Can Barba , per començar la competició amb 5 kilòmetres de cursa a peu ,a  un traçat en el seu primer kilòmetre pel casc urbà i ja els seus darrers kilòmetres per pistes forestals   , tot seguit 22 kilòmetres de ciclisme de muntanya , un recorregut molt exigent amb fortes baixades i pujades però per damunt de tot molt enfangat i per acabar 3 kilòmetres de cursa a peu. de les mateixes característiques que la primera.| A la categoria masculina el duatleta de La Jonquera DIDAC CUADROS (CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES) es va endur la victòria en un final molt emocionant ja que només va aconseguir dos segons d´aventatge per davant del duatleta de categoria junior , el Bolivià EVER ALEJANDRO GOMEZ DIAZ (CERRR STRANDS TRIATHLON) autor del millor parcial del segment de ciclisme, completant el podi RAFEL PARÉS (CLUB NATACIÓ REUS PLOMS). A la classificació per equips : 1º lloc pel CLUB NATACIÓ REUS PLOMS (Parés-León-Merino) 2º lloc CLUB TRIATLÓ VALLIRANA (Barbero-Pallares-Romero) i 3º lloc CENTRE DE NATACIÓ MATARO (Prat-López-Casal).Dins de la vessant femenina la duatleta de Caldes de Montbui MERÇE TUSSELL (CLUB NATACIÓ REUS PLOMS) va assolir un treballada  primera posició , signant el millor parcial de ciclisme ,  i  superant per només 22 segons a NURIA LAUCO (CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS) actual lider del ranquing català , amb  el tercer graó del podi per MONTSE MARTINEZ (CLUB NATACIÓ REUS PLOMS). Per equips 1ª posició pel CLUB NATACIÓ REUS PLOMS (Tussell-Martinez-Farriols) 2ª posició  CLUB ATLÈTIC IGUALADA (Giménez-Noguera-Casanova) 3ª posició CERRR STRANDS TRIATHLON (Brusau-Queraltó-Palau). La LLiga Nacional de duatlons de muntanya tindrà la seva continuació el primer diumenge del 2010 , amb la  duatló més antiga del calendari , la 9ª Duatló de de muntanya de L´Ametlla del Vallès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.