Tres Curses a Catalunya per acomiadar l\’any

0
761

Aquest diumenge 27 de desembre s\’han disputat les curses de Sant Silvestre del Masnou i Lloret de Mar. Roger Roca (RR Running) i Sandra Alonso (BCN Atletisme) han estat els guanyadors de la cursa del Masnou. A la Sansi 3 de Lloret, els vencedors han estat Juan Carlos Higuero (CD P) i Eva Arias (VTiM).| El proper dijous 31 de desembre, la tradicional Cursa dels Nassos – Sant Silvestre de Barcelona, acomiadarà l\’any atlètic amb una cursa de 10 quilòmetres, que aquest any arriba a l\’onzena edició. La sortida es donarà a les 17.30 hores al carrer de la Selva de Mar amb Plaça de Ramon Calsina, amb un recorregut molt atractiu passant per indrets emblemàtics de la ciutat de Barcelona i arribada al mateix lloc de sortida. Aquesta cursa, ja consolidada, destaca per la gran participació que any darrera any supera el nombre de corredors. En aquesta edició es preveu la participació de més de 8.000 corredors, i no es descarta la possibilitat d\’arribar a la fita dels 9.000.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.