BARNI ES DISFRESSA DE PAPA NOEL I, AMB A ROSA MORATÓ, ANIMA LA VENDA D’ABONAMENTS DE B10

0
1778

La mascota de Barcelona 2010 i la sotscampiona d’Europa de cross sorprenen als compradors d’abonaments al punt de recollida de les seves caixes regal: la botiga Wala del passeig de la Zona Franca
Barni s’ha disfressat de Pare Noel i s’ha convertit en la sorpresa dels afeccionats a l’atletisme que han comprat aquests dies abonaments de tres o sis dies de Barcelona 2010 i han anat a recollir la seva caixa regal a l’establiment Wala del passeig de la Zona Franca, molt a prop de l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc. La sorpresa ha estat completa a l’aparèixer la mascota del Campionat juntament amb Rosa Morató, recentment sotscampiona d’Europa de cross a Dublín i una de les més grans esperances de l‘atletisme català de cara a Barcelona 2010.| La caixa regal és un obsequi diferent amb el que els que comprin els abonaments poden distingirse en aquests dies de Nadal. Al presentar a Wala l’abonament adquirit se’ls entrega una caixa en què hi ha diferents gadgets de Barcelona 2010 (pin, xapa…) i un talonari amb els descomptes i avantatges que tindran els compradors el proper any als equipaments esportius i culturals del Parc de Montjuïc durant l’època del Campionat. Tant Barni com Morató han estat uns excel—lents ambaixadores de Barcelona 2010 a la promoció d’aquesta iniciativa que, al menys amb les primeres dades a la mà, ha incrementat de forma considerable la venda d’abonaments abonaments per presenciar el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. La promoció conclourà el 10 de gener. Rosa Morató segueix en aquest dur hivern la seva preparació de cara a la final dels 3.000 obstacles de Barcelona 2010, el seu veritable objectiu de la temporada que acaba de començar. El seu proper compromís és la San Silvestre de Lloret i el dia 31 participarà a Barcelona a la singular Cursa dels Nassos, prova que compta entre els seus patrocinadors amb Barcelona 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.