JESÚS ÀNGEL GARCIA BRAGADO, MILLOR ATLETA ESPANYOL 2.009

0
585

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els guanyadors dels premis als millors atletes de l\’any 2.009. Jesús Àngel García Bragado a estat guardonat com al Millor Atleta gràcies a la seva actuació al Campionat del Món celebrat a Berlín, on va aconseguir la medalla de bronze. A la categoria femenina, el premi ha estat per la palentina Marta Dominguez, que es va proclamar Campiona del Món al mateix mundial. Natàlia Rodríguez ha quedat en la segona posició de les puntuacions obtingudes. Els premis els lliuraran el proper dissabte 23 de gener a Castelló, durant la celebració de la XV Gala del Atletismo Español, on també es lliuraran altres premis en les diferents categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.