BARCELONA 2010, ENTRE EL QUE NO S’HA DE PERDRE DE L’ANY 10

0
310

El Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 concentrarà l’atenció mediàtica després de la disputa de la Copa del Món de Futbol i del Tour de França, les grans cites esportives de juliol Barcelona, 23 de desembre de 2009
COPA DEL MÓN DE FUTBOL. Es disputa a Sud-àfrica entre l’11 de juny i l’11 de juliol. Prenen part les 32 millors seleccions nacionals. Itàlia és la vigent campiona; Espanya la número u del rànquing mundial FIFA. Per començar, la selecció contra Xile, Suïssa i Hondures | JOCS OLÍMPICS D’ESTIU. La màxima competició multiesportiva de l’any se celebra a Vancouver (Canadà) entre el 12 i el 28 de febrer. Un total de 15 esports i 86 competicions masculines, femenines i mixtes. Espanya, amb destacades novetats al gel CAMPIONAT DEL MÓN DE BÀSQUET. Espanya defensa el títol obtingut al Japó al 2006 a Turquia. El torneig es juga entre el 28 d’agost i el 12 de setembre. L’equip espanyol, amb el dubte de Pau Gasol, debutarà davant França, Lituània, Líban, Nova Zelanda i Canadà CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTOGP. Tres curses a Espanya (Jerez 2 de maig, Montmeló 4 de juliol i Cheste 7 de novembre) a una edició vibrant amb cinc pilots espanyols a la màxima categoria: Lorenzo, Pedrosa, Bautista, Barberá i Aleix Espargaró CHAMPIONS LEAGUE. L’Estadi Santiago Bernabéu acollirà la final del torneig el dissabte 22 de maig. De moment tres equips espanyols opten a disputar aquest encontre estel—lar, ja que ja es troben classificats pels vuitens de final: Barcelona, vigent campió, Real Madrid i Sevilla CAMPIONAT DEL MÓN DE FÓRMULA 1. El retorn de Michael Schumacher i la presència de Fernando Alonso a l’escuderia Ferrari fa pujar sencers el campionat 2010, que comptarà amb dues curses a Espanya: el Gran Premio d’Espanya a Montmeló (9 de maig) i el GP Europa a València (29 juny) JOCS OLÍMPICS D’ESTIU DE LA JOVENTUT. Per primer cop a la història, l’olimpisme posa en marxa un torneig exclusivament per joves. La primera edició se celebrarà a Singapur entre el 14 i el 26 d’agost. Un experiment a seguir amb moltíssima atenció TOUR DE FRANÇA. El nou duel de cracks entre Lance Armstrong i Alberto Contador, arbitrat pel luxemburguès Andy Schleck, presidirà l’apassionant edició 2010 del Tour, que surt de Rotterdam el 3 de juliol i finalitza a París el 25. Més muntanya i menys contrarellotge COPA DEL AMÉRICA. A partir del 8 de febrer a les aigües de València, l’Alinghi, defensor del títol, i el BMW Oracle, lluitaran per la Copa de les Cent Guinees a l’edició número 33 d’aquesta regata llegendària que ha començat a disputar-se fa mesos als tribunals BARCELONA 2010. L’espectacle més gran de l’atletisme europeu es dóna cita a Montjuïc entre el 26 de juliol i l’1 d’agost. Nou format, estadi remodelat, regles a estrenar I tots els asos de l’atletisme europeu reunits a preus molt assequibles per a tots els afeccionats .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.