BARCELONA 2010, ENTRE EL QUE NO S’HA DE PERDRE DE L’ANY 10

0
394

El Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 concentrarà l’atenció mediàtica després de la disputa de la Copa del Món de Futbol i del Tour de França, les grans cites esportives de juliol Barcelona, 23 de desembre de 2009
COPA DEL MÓN DE FUTBOL. Es disputa a Sud-àfrica entre l’11 de juny i l’11 de juliol. Prenen part les 32 millors seleccions nacionals. Itàlia és la vigent campiona; Espanya la número u del rànquing mundial FIFA. Per començar, la selecció contra Xile, Suïssa i Hondures | JOCS OLÍMPICS D’ESTIU. La màxima competició multiesportiva de l’any se celebra a Vancouver (Canadà) entre el 12 i el 28 de febrer. Un total de 15 esports i 86 competicions masculines, femenines i mixtes. Espanya, amb destacades novetats al gel CAMPIONAT DEL MÓN DE BÀSQUET. Espanya defensa el títol obtingut al Japó al 2006 a Turquia. El torneig es juga entre el 28 d’agost i el 12 de setembre. L’equip espanyol, amb el dubte de Pau Gasol, debutarà davant França, Lituània, Líban, Nova Zelanda i Canadà CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTOGP. Tres curses a Espanya (Jerez 2 de maig, Montmeló 4 de juliol i Cheste 7 de novembre) a una edició vibrant amb cinc pilots espanyols a la màxima categoria: Lorenzo, Pedrosa, Bautista, Barberá i Aleix Espargaró CHAMPIONS LEAGUE. L’Estadi Santiago Bernabéu acollirà la final del torneig el dissabte 22 de maig. De moment tres equips espanyols opten a disputar aquest encontre estel—lar, ja que ja es troben classificats pels vuitens de final: Barcelona, vigent campió, Real Madrid i Sevilla CAMPIONAT DEL MÓN DE FÓRMULA 1. El retorn de Michael Schumacher i la presència de Fernando Alonso a l’escuderia Ferrari fa pujar sencers el campionat 2010, que comptarà amb dues curses a Espanya: el Gran Premio d’Espanya a Montmeló (9 de maig) i el GP Europa a València (29 juny) JOCS OLÍMPICS D’ESTIU DE LA JOVENTUT. Per primer cop a la història, l’olimpisme posa en marxa un torneig exclusivament per joves. La primera edició se celebrarà a Singapur entre el 14 i el 26 d’agost. Un experiment a seguir amb moltíssima atenció TOUR DE FRANÇA. El nou duel de cracks entre Lance Armstrong i Alberto Contador, arbitrat pel luxemburguès Andy Schleck, presidirà l’apassionant edició 2010 del Tour, que surt de Rotterdam el 3 de juliol i finalitza a París el 25. Més muntanya i menys contrarellotge COPA DEL AMÉRICA. A partir del 8 de febrer a les aigües de València, l’Alinghi, defensor del títol, i el BMW Oracle, lluitaran per la Copa de les Cent Guinees a l’edició número 33 d’aquesta regata llegendària que ha començat a disputar-se fa mesos als tribunals BARCELONA 2010. L’espectacle més gran de l’atletisme europeu es dóna cita a Montjuïc entre el 26 de juliol i l’1 d’agost. Nou format, estadi remodelat, regles a estrenar I tots els asos de l’atletisme europeu reunits a preus molt assequibles per a tots els afeccionats .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.