VI DUATLÓ DE MUNTANYA DE PALLEJÀ

0
640

VICTORIES PER ERIK DIAZ (C.N. REUS PLOMS) i NURIA LAUCO (CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS) EN UN MATÍ MOLT FRED
Pallejà en un matí assolellat però amb molt de fred (-2º) va acollir la quarta prova de la LLiga Nacional de duatlons de muntanya , amb una nova organització molt acurada per part del Club Ciclista Pallejà.La sortida es va dornar puntualment a les 10 del matí del passat diumenge , de l´Av. Generalitat al davant mateix del Castell de Pallejà , per començar amb una cursa a peu de 5.000 metres pel casc antic de la població abans d´enfilar-se direcció a la muntanya , tot seguit 21 kilòmetres de ciclisme de muntanya , un traçat molt tècnic que va fer les delicies dels duatletes més \”bikers\” completant un desnivell acumulat de 1.257 metres i assolint el sostre del duatló a 285 metres d´altitud , arribant a l´alçada de les torres de comunicació, per acabar uns darrers 2.500 metres de cursa a peu , conbinant també asfalt i camins de terra.| En el aspecte purament esportiu a la categoria masculína ,amb una participació de 267 duatletes , es va viure una victòria amb molta superioritat ja que el guanyador absolut , que suma la seva tercera victòria i segona consecitiva a la LLiga , ERIK DIAZ (Club Natació Reus Ploms) es va mantenir sol al cap davant de la competició desde el tret de sortida , creuant la línia de meta amb prop de tres minuts d´avantatge al segon classificat RICARD CALMET (Club Natació Reus Ploms) siguen el tercer graó del podi per SEBASTIÀ CATLLÀ (Penya Ciclista Bonavista). Dins de la classificació per equips : 1º CLUB NATACIÓ REUS PLOMS (Diaz-Calmet-León) 2º C.E. PEDALA.CAT BALAGUER (Balague-Adan-Utges) 3º CLUB TRIATLÓ VALLIRANA (Barbero-Pallarés-Romero). Així mateix a la vessant femenina , amb una participació de 15 noies , la guanyadora -l´actual líder del rankíng Català- NURIA LAUCO (CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS) va creuar la línia de meta en gairebé 5 minuts per davant de MIREIA SANTESMASES (CLUB NATACIÓ REUS PLOMS) i tercera la seva companya de Club JUDIT CASAS. El duatlons de muntanya tenent la seva continuitat el proper diumenge a Cabrils ,serà la seu de la cinquena prova de la LLiga Nacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.