Jocs de Nadal a Barberà del Vallès

0
311

Potser va ser una de les edicions amb més participació dels Jocs de Nadal. L’arribada a Barberà d’atletes dels clubs participants al circuit comarcal de cros de promoció com el Montcada, el Sabadell, el Castellar, el Sant Quirze o d’altres com els vinguts des de Tona, a més de quantitat va donar qualitat a la jornada. I entre els més destacats va haver també els atletes de l’Escola de la UA Barberà que van mostrar els seus avenços a totes les disciplines atlètiques. Paula López, Simón Lázaro, Nerea Gómez, Joan Gea, David López i Laura Pou han estat els millors barberencs classificats, aconseguint un lloc entre els tres primers de la seva categoria. | Com sempre, la jornada va comptar amb la participació de tots els inscrits en el llançament de pes, el salt de llargada, una prova de velocitat i una de fons. També es va celebrar uns 400m populars on els més menuts van compartir la pista amb monitors, pares i acompanyants. Després de la competició que es va desenvolupar amb normalitat tot i el fort fred del matí de dissabte va tenir lloc la part més lúdica de la trobada amb el lliurament de regals i obsequis pels participants.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.