Jocs de Nadal a Barberà del Vallès

0
388

Potser va ser una de les edicions amb més participació dels Jocs de Nadal. L’arribada a Barberà d’atletes dels clubs participants al circuit comarcal de cros de promoció com el Montcada, el Sabadell, el Castellar, el Sant Quirze o d’altres com els vinguts des de Tona, a més de quantitat va donar qualitat a la jornada. I entre els més destacats va haver també els atletes de l’Escola de la UA Barberà que van mostrar els seus avenços a totes les disciplines atlètiques. Paula López, Simón Lázaro, Nerea Gómez, Joan Gea, David López i Laura Pou han estat els millors barberencs classificats, aconseguint un lloc entre els tres primers de la seva categoria. | Com sempre, la jornada va comptar amb la participació de tots els inscrits en el llançament de pes, el salt de llargada, una prova de velocitat i una de fons. També es va celebrar uns 400m populars on els més menuts van compartir la pista amb monitors, pares i acompanyants. Després de la competició que es va desenvolupar amb normalitat tot i el fort fred del matí de dissabte va tenir lloc la part més lúdica de la trobada amb el lliurament de regals i obsequis pels participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.