2a Marxa Nadalenca de la Ciutat d’Olot

0
2233

Des de fa uns dies, les 13 associacions que coordinen la MARXA NADALENCA, treballen per fer un marxa popular i lúdica. El dia 21Desembre a les 5 tarda, a l\’ajuntament d\’Olot, us donarem tota la informació sobre la MARXA 2010. Dins de la presentació de tota la programació de la MARXA NADALENCA 2010, hi haurà un representant de cada associació acompanyats per l\’Alcalde Lluís Sacrest i el Regidor d\’Esports Joaquim Monturiol. A la presentació de la MARXA NADALENCA 2010 s\’explicarà el funcionament i totes les novetats que aquest any s\’han incorporat amb els tres circuits que s\’han organitzat per la MARXA 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.