St. Silvestre Manlleuenca

0
365

Des de el Club Olímpic Manlleu, us donem a conèixer la celebració de la 23ª edició de la \”St. Silvestre Manlleuenca\”, prova que tindrà lloc com sempre el dia 31 de desembre a les 19 hores, amb sortida i arribada a l\’Avinguda de Roma de Manlleu. Us adjuntem programa de la mateixa. Agraïriem que ens fessiu les inscripcions per adelantat al tlf. 93.851.22.98 o al e.mail atletisme@olimpicmanlleu.com Podeu consultar la nostra web www.olimpicmanlleu.com
US HI ESPEREM INSCRIPCIONS GRATUITES Club Olímpic Manlleu

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.