record del món de córrer en cinta 24 hores

0
384

l\’Atleta mallorquí, Toni Contestí, per recaptar diners per l\’Associació Balear d\’Esclerosi Múltiple. – El Duet Sports ha habilitat 9 cintes i 9 el·líptiques al voltant de la cinta principal del nostre atleta perquè, en tot moment, tingui el nostre suport per poder batre el Rècord Guiness . L’objectiu és aconseguir que les cintes estiguin, durant les vint-i-quatre hores, en marxa. La qüestió és participar ja sigui corrent, caminant o simplement fent-nos una visita.| – Cal reservar el dia, hora i durada que se hi voldrà estar i la reserva la podeu fer a l\’Associació d\’Esclerosi múltiple , telèfon 971. 229.388(demaneu per na Solyma o n\’Estefania) o a la web: www.correr24h.com – Vos recordam també que es pot reservar per franges de 15 minuts/ 30 minuts/45 minuts, etc. i que no fa falta córrer, també es pot caminar des de el divendres a les 18.00h fins el dissabte a les 18.00h. PROGRAMA DE LA PROVA DIA 18 DESEMBRE: 18h: Inici de la prova DIA 19 DESEMBRE: o 11.00h: Roda de premsa o 9.00h-14.00h: Zona infantil o 11.00h Espectacle Pallassos i titelles. Grup Armonia. o 12.15h: Cursa Infantil 600 metres o 12.30h: Cursa Infantil 1.200 metres o 18.00h: Finalització de la prova Esperem poder comptar amb la seva presència. Gracis i salutacions,

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.